Kävin juuri muokkaamassa blogini tietoja Blogilistalla, ja arvatkaa, mitä huomasin. Yhden tilaajan ! Suuret kiitokset tälle yhdelle tilaajalle, mahtavaa ajatella, että blogi on ollut pystyssä alle viikon ja sisältää muutaman postauksen, ja silti joku on jo lisännyt sen suosikkeihinsa ! Pienet asiat saavat minut näköjään iloiseksi. Jos haluatte tuottaa minulle lisää riemukohtauksia, niin klikatkaahan tuota tekstiä tuolta laatikosta ja lisätkää blogini suosikkeihinne, kiitos (;

Onnistuin keksimään blogilleni vihdoinkin järkevän nimen, jota aikaisemmin pohdiskelin. Insomnia tarkoitti muistaakseni unettomuutta. Sanan bongasin joskus jostakin ulkoasusta ja se jäi mieleeni. En tiedä, miten nimi liittyy blogini aiheisiin, ei välttämättä mitenkään. Poden vain joskus unettomuutta ja tuo sana on mielestäni kaunis.

Nimen lisäksi yritän etsiä uutta sivupohjaa. Tai siis en etsiä, vaan tehdä. Peruskoodin voisin ottaa jostain sivupohjablogista ja itse tehdä blogiini liittyvän bannerin, jos siitä tulee mitään. Yritän kuitenkin parhaani, vaikka en olekaan mikään huippukuvanmuokkaaja :'D

Tässä postauksessa ei ole mitään järkevää asiaa, kun en saanut tänäänkään päivän asua, edelleen sairaana. Minulla on joitakin ideoita tulevaisuuden varalle, mutta kysyn nyt tätä kuitenkin myös teiltä: Millaisia juttuja te haluaisitte blogissani nähdä?

Ja ettei tämä postaus olisi aivan väritön ja tylsä, lisään loppuun ihanan Paul Frankin laukun, jonka löysin SpiritStoresta. Haluanhaluan, mutta liian kallis minulle. Rahaa kyllä löytyy paljon enemmänkin kun olen säästänyt, mutta en kyllä noin kallista kehtaa ostaa, pihi mikä pihi.

1365793.jpg