Ajattelin lisätä tänään ensimmäisen päivän asun, mutta en mennytkään tänään kouluun kuumeen ja nuhan takia. En kyllä muutenkaan kouluun olisi halunnut. Sen sijaan lokoilen täällä kotona ja hillun oloasu päälläni, joten ei päivän asuja tällä kertaa.

Selailin ajankulukseni nettikauppoja ja haaveilin kevättakista, jollaisen ihan oikeasti tarvitsisin. Pari mukavaa löysin mutta hinta oli liian korkea enkä kaikista malleista innostunut. Eksyin takeista asusteihiin katselemaan laukkuja. Tajusin, etten omista yhtään kunnollista laukkua, joka kainalossa voisin kävellä kaupungilla ynnä muualla. No joo, löytyy minulta laukkuja, muttei tarpeeksi sellaisia, joita käyttäisin. Ainoastaan yksi pieni käsilaukku, joka on liian pieni ja Marimekon Unikko-laukku. Muita en käytäkään, joten tarvitsen laukun. Kuten huomaat, yhtäkkiä minulla on hirvittävä laukkumania.

En tarkalleen tiedä, millaista olen etsimässä. Sen täytyisi kuitenkin olla tarpeeksi tilava ja mahdollisesti sisältää pieniä taskuja, että saisin sinne mahtumaan kännykän, kukkaron ja myös ostoksia. Alla oleva kuva on vain tavallaan koristeena, en siis pelkästään tuollaisia ole etsimässä.

1362800.jpg

Älkää luulkokaan, että laukut riittivät minulle netti-ikkunaostoksillani [netti-ikkunaostoksilla, kyllä]. Pitihän sitä takkien ja noitten laukkujen lisäksi katsella vielä kenkiäkin. Kevääksi tarvitsisin tennarit, Converset toivelistan kärkipäässä, tosin taitavat olla minulle liian kalliita. Eli siis tyydyn vain niistä haaveilemaan ja etsiskelen kopioita. Mieluiten haluaisin yksiväriset, varrelliset tennarit, kuviollisetkin saattaisivat olla kivoja. Pääasia kuitenkin on, että minä haluan tennarit ja tulen ne vielä ostamaan (;

1362889.jpg

Kuvat Topshop [laukut] & Ellos [tennari]